Dé sleutelservice van Blaricum; daar staan wij voor. In onze werkplaats kunnen wij u in veel gevallen direct helpen met een extra sleutel. Cilindersleutels en fietssleutels kunnen wij gelijk voor u bijmaken. heeft uw gecertificeerde sleutel? Dan kunnen wij deze - op vertoon van het certificaat - voor u bestellen. 

Heb je een sleutelkopie nodig? Kom dan naar ons filiaal. Van huis- tot fietssleutels. In de meeste gevallen is binnen een paar minuten je nieuwe sleutel gereed. Vanaf 7,50 euro per kopie kun je bij ons terecht. 

Heb jij een gecertificeerd slot? Dan moeten bijbestellingen gedaan worden door de fabrikant zelf. Dit is bijvoorbeeld een bedrijf als Mauer of Nemef. Een sleutel laten bijmaken kan alleen in combinatie met de code die op jouw certificaat staat en een kopie van het certificaat. Zo ben je ervan verzekerd dat jij de enige bent die de sleutels van jouw sloten kan bijbestellen! Vraag bij onze medewerkers naar sleutels voor jouw type cilinder/sleutel, geef het sleutelnummer in en bestel vervolgens zoveel sleutels als je maar wilt.