MT Fiets-service biedt deskundige fietsreparaties en onderhoud in Blaricummermeent en omstreken. Met onze betrouwbare en efficiënte service zorgen wij ervoor dat uw fiets altijd in topconditie is. Wij bieden ook een handige ophaalservice door heel het Gooi. Huizen, Blaricum, Laren, Eemnes en meer.

Onze Diensten

 1. Fietsreparaties: Van kleine reparaties zoals het vervangen van banden en remmen tot grotere klussen zoals het repareren van versnellingen en het afstellen van Wielen. Onze ervaren monteur staan klaar om elke reparatie met precisie en zorg uit te voeren.

 2. Onderhoudsbeurten: Regelmatig onderhoud is cruciaal voor de levensduur van uw fiets. Onze onderhoudsbeurten omvatten een uitgebreide controle van alle vitale onderdelen van uw fiets. Dit houdt onder andere in:

  • Controle en afstelling van remmen en versnellingen
  • Smeren van de ketting en andere bewegende delen
  • Controle van de banden op slijtage en juiste bandenspanning
  • Inspectie van het frame op scheuren of andere schade
  • Controle van verlichting en reflectoren voor uw veiligheid
  • Schoonmaken
 3. Ophaalservice: Geen tijd om uw fiets naar ons te brengen? Geen probleem! Met onze ophaalservice komen wij uw fiets bij u thuis of op het werk ophalen en brengen we hem na de reparatie weer terug. Deze service is beschikbaar in het hele Gooi, waaronder Huizen, Blaricum, Laren en Eemnes.

Waarom kiezen voor MT Fiets-service?

 • Deskundige monteur: De ervaren en gecertificeerde monteur zorgt ervoor dat elke reparatie en onderhoudsbeurt professioneel en grondig wordt uitgevoerd.
 • Snelle service: Wij begrijpen hoe belangrijk uw fiets voor u is. Daarom streven wij ernaar om reparaties en onderhoud zo snel mogelijk uit te voeren, zodat u weer snel de weg op kunt.
 • Klantenservice: Bij MT Fiets-service staat de klant centraal. Wij luisteren naar uw wensen en zorgen ervoor dat u tevreden bent met de resultaten.
 • Betaalbare prijzen: Wij bieden hoogwaardige diensten tegen concurrerende prijzen. U krijgt bij ons altijd waar voor uw geld.

Klantbeoordelingen

Onze klanten waarderen onze service en vakmanschap. Hier zijn enkele van hun ervaringen:

 • "MT Fiets-service heeft mijn fiets snel en vakkundig gerepareerd. De ophaalservice is een geweldige toevoeging, vooral als je druk bent."
 • "Ik ben zeer tevreden over het onderhoud van mijn fiets. De mensen zijn vriendelijk en weten echt waar ze het over hebben."

Neem vandaag nog contact op!

Heeft uw fiets onderhoud of reparatie nodig? Of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem vandaag nog contact op met MT Fiets-service. Wij helpen u graag verder. Bel ons op 06-20976658 of stuur een e-mail naar mtfietsservice@gmail.com.


Veelgestelde Vragen over MT Fiets-service

Bieden jullie alleen fietsreparaties aan in Blaricummermeent?

Nee, wij bieden fietsreparaties en onderhoud aan in de hele regio Gooi, inclusief Huizen, Blaricum, Laren, Eemnes en meer. Onze ophaalservice maakt het gemakkelijk om gebruik te maken van onze diensten, waar u ook bent.

Hoe werkt de ophaalservice?

U kunt eenvoudig een afspraak maken via onze website of telefonisch. Wij halen uw fiets op het afgesproken tijdstip bij u op, repareren hem in onze werkplaats, en brengen hem weer terug zodra de reparatie voltooid is.

Wat zijn de kosten van een onderhoudsbeurt?

De kosten van een onderhoudsbeurt variëren afhankelijk van het type onderhoud dat nodig is. Neem contact met ons op voor een gedetailleerde prijsopgave.

De werkplaats gevestigd in de Blaricummermeent is 6 dagen per week geopend van maandag t/m zaterdag.

Wij repareren bijna alle merken (Elektrische)  fietsen. In de werkplaats ligt een uitgebreide voorraad aan onderdelen, waardoor uw fiets vaak de volgende werkdag weer klaar staat om opgehaald te worden.

Bent u niet in de gelegenheid naar ons toe te komen of heeft u weinig tijd? Wij bieden een haal- en brengservice aan in Huizen, Blaricum, Eemnes en Laren.

LET OP:

* Meestal is er iemand aanwezig, echter kan het voorkomen dat we even de deur uit zijn. U kunt voor de zekerheid bellen naar 06-20976658. 

* 4 dagen na berichtgeving dat uw fiets klaar staat Hanteren wij 4,50 stallingskosten per dag per fiets.